Naše zboží můžete vyzvednout nedaleko vaší lokality ve výdejních místech

Přihlášení

Jsou lepší roční, nebo měsíční kontaktní čočky?

Každý, kdo nosí kontaktní čočky si někdy musel vybrat mezi různými typy, které jsou na trhu k dispozici, ať už podle výrobce nebo značky, použitých materiálů nebo doporučené doby nošení. Co je tedy lepší: měli byste zvolit roční nebo měsíční kontaktní čočky, a mají roční kontaktní čočky dobré ohlasy?

V novém článku od Lentiamo, podrobně vysvětlíme výhody ročních i měsíčních kontaktních čoček, abyste se mohli na základě kritérií rozhodnout, která je pro vás nejvýhodnější. Čtěte dále a zjistěte, zda jsou pro vás výhodnější roční nebo měsíční kontaktní čočky!

Objevte a vyberte si roční nebo měsíční kontaktní čočky

Jak už název napovídá, měsíční kontaktní čočky mají doporučenou dobu používání přibližně 30 dní. To znamená, že se o ně během této doby musíte řádně starat, aby se nezhoršila nebo nepoškodila jejich kvalita případným kontaktem s vnějšími faktory.

Hlavní rozdíl mezi měsíčními a ročními kontaktními čočkami spočívá v tom, že roční kontaktní čočky lze používat až 365 dní.. Správná péče o roční kontaktní čočky samozřejmě vyžaduje dodržování striktní péče a hygienických návyků po delší dobu, proto zvažte, co nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Vždy mějte po ruce roztoky na kontaktní čočky a pouzdra na kontaktní čočky se kterými můžete kontaktní čočky skladovat. Tím zajistíte, jejich důkladné uložení během doby, kdy je nepoužíváte.

Contact lens case and contact lens

Výhody měsíčních kontaktních čoček

  • V porovnání s denními kontaktními čočkami (s přihlédnutím k ceně roztoku a pouzdra)šetří peníze!
  • Budete si moci objednat čočky, které vám vydrží dlouho, a nebudete muset často kupovat nové.
  • Mnoho očních specialistů je doporučuje svým pacientům.

Roční kontaktní čočky: názory a výhody

  • Při výběru mezi ročními a měsíčními kontaktními čočkami by si ti, kteří hledají větší pevnost a trvanlivost měli zvolit roční kontaktní čočky s delší životností, a to díky jejich vlastnostem a materiálům, ze kterých jsou vyrobeny.
  • Jsou odolnější a mají vysokou propustnost kyslíku, což je naprosto nezbytné pro udržení očí v co nejlepší kondici a zabránění jejich podráždění nebo vysychání.
  • Jsou většinou doporučovány očními specialisty pro nositele a vysokými dioptriemi.

Kupte si měsíční kontaktní čočky –⁠ pohodlně na Lentiamo

Už jste se rozhodli mezi ročními nebo měsíčními čočkami? Jak jste viděli, oba jsou vysoce doporučeny, takže vaše volba bude v obou případech docela úspěšná.

Nakupujte z pohodlí domova v Lentiamo, předního online prodejce optických pomůcek na trhu. Nabízíme výhodnější ceny než běžné kamenné optiky, a to vše na základě nejvyšších standardů kvality. Protože pokud jde o péči a zdraví vašeho zraku, není žádné riziko, které by stálo za to podstoupit.

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty