Slevy na sportovní sluneční brýle 🔥

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Rybářské sluneční brýle

Rybářské sluneční brýle jsou často opomíjeným doplňkem, který chrání vaše oči a zlepšuje celkový zážitek z rybaření. Nejenže chrání vaše oči před UV zářením, ale také snižují oslnění, čímž zlepšují vidění, a mohou vás ochránit před nepovolenými rybářskými háčky, stříkající vodou a dalšími vlivy.

Ať už se věnujete muškaření v rychle tekoucích potocích nebo lovu kaprů v kalných vodách, sluneční brýle vám pomohou dosáhnout přesnějšího odhozu. Pomocí nich eliminujete rušivé odlesky a rozjasníte stíny, abyste se mohli soustředit na vytažení svého dosud nejlepšího úlovku.

Jaké sluneční brýle jsou nejlepší na rybaření?

Nejlepší sluneční brýle na rybaření jsou odolné, pohodlné a mají specializované čočky. Značky jako Oakley nabízí mnoho polarizačních slunečních brýlí které jsou oblíbené jak mezi nováčky, tak mezi zkušenými rybáři. Bez ohledu na to, jaké značce dáváte přednost, hledejte u dobrých rybářských slunečních brýlí tyto klíčové prvky:

  • Polarizované čočky – Polarizační sluneční brýle pro rybaření snižují odlesky a odrazy od povrchů, jako je voda, zlepšují ostrost vidění a kontrast, což usnadňuje pozorování ryb plovoucích těsně pod vodní hladinou.
  • Odolné materiály – Pohodlné a bezpečné uchycení je nezbytné, zejména při delším používání a za mokra nebo větru.
  • Vysoká UV ochrana – Ochrana před škodlivým ultrafialovým zářením je zásadní pro ochranu vašich očí během dlouhých dnů strávených u vody. Při rybaření zvažte zrcadlové čočky, které snižují množství světla pronikajícího do očí.

Jaká barva polarizovaných čoček je nejlepší pro rybaření?

Určité barvy čoček se lépe osvědčí v různých rybářských podmínkách a situacích. Ať už lovíte na trollingu ve slané vodě, nebo na pobřeží, výběr správné barvy čočky může mít velký význam. Níže se podívejte na nejlepší barvy čoček polarizačních slunečních brýlí pro rybaření:

  • Hnědé čočky – Hnědé nebo jantarové čočky jsou vynikající pro lov v mělké vodě za slunečných i zatažených dnů. Zvyšují kontrast a zlepšují vnímání hloubky, což usnadňuje rozpoznání ryb. Tyto čočky snižují oslnění a jsou pohodlné při dlouhodobém nošení.
  • Šedé čočky – Šedé čočky jsou univerzální a dobře fungují v různých podmínkách, například ve stínu nebo na ostrém slunci. Snižují oslnění a poskytují věrné vnímání barev. To však znamená, že nejsou vhodné pro lov v mělkých vodách nebo na plochých vodách, protože nezvyšují kontrast mezi barvami.
  • Modré čočky – Modré čočky nebo modré zrcadlové čočky jsou nejvhodnější do podmínek plného slunce. Jsou oblíbené pro rybaření na otevřené vodě nebo kdekoli, kde dochází k nadměrnému oslnění a odrazům, jako jsou jezera nebo oceány.
  • Zelené čočky – Zelené čočky jsou ideální pro lov ve sladké vodě nebo v mořských vodách. Zlepšují barevný kontrast a zvyšují jasnost vidění za špatných světelných podmínek, což usnadňuje pozorování ryb pod hladinou od časného rána až do pozdních hodin.

Jelikož je k dispozici nespočet stylů, barev a kombinací čoček, může být náročné najít ty nejlepší rybářské sluneční brýle. Porozumění rozdílu mezi zrcadlovými a polarizovanými brýlemí vám také pomůže správně se rozhodnout. Kvalitní sluneční brýle jsou nezbytnou součástí výbavy každého zdatného rybáře.

Typ

Značka

Typ čoček

Tvar obrouček

Cena

Velikost

Proč nakupovat právě u nás?

Protože pro vás máme jedinečné výhody.

Výdejní místa

Nechejte si objednané zboží poslat na jedno z našich výdejních míst.

Výhodné ceny

Patříme mezi největší prodejce kontaktních čoček v Evropě a díky tomu máme zajímavé ceny pro každého.

1 135 402 čoček na skladě

Máme více než 1 milión párů čoček k okamžitému odeslání.

 

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 29 Kč, nebo dopravu již od 59 Kč.

Bonusový program

Od prvního nákupu získáváte bonusové body, které můžete vyměnit za dárky zdarma.

Odešleme dnes nebo získáte 500 Kč

Zboží skladem, které objednáte v pracovní den do 14 hodin, předáme dopravci ještě v ten samý den. Pokud se opozdíme, získáváte 500 Kč.

 

Ověřeno našimi zákazníky

97 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 16871 recenzí). Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Možnost vyzkoušet si brýle virtuálně
Široká nabídka
Podrobné údaje o parametrech zboží
Výborný obchod chválím objednávám několik let pravidelně a doporučuji hlavně rychlost dodání jeden den objednám a druhý den doručeno
Velký výběr
Rychlost dodání
Hlídají, kdy mám zase objednat čočky, a sami se ozvou
Přijatelné ceny
Bonusy