Lentiamo má narozeniny! Slevy až 40 %

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Dioptrické čočky White Zombie na Halloween

Choosing the right sunglasses lens colour
 

Už je zase ten čas v roce, kdy všichni fanoušci zombie, čarodějnic a Frankensteinů hledají den nejstrašidelnější halloweenský kostým. Aby měla vaše maska obvzláště děsivý vzhled, neměly by vám chybět Halloweenské kontaktní čočky.

Které jsou nejoblíbenější? White Zombie a WhiteOut čočky protože díky nim budou vaše oči vypadat chladné, prázdné a bez života. Ale jsou zombie čočky k dispozici i s dioptriemi?

Ano! Takže i ti z nás, kdo musí nosit brýle, si mohou užít Halloweenskou noc bez brýlí a přesto mít ostrý obraz. Na výběr jsou zombie čočky bez dioptrií i s dioptriemi od 0,00 do –6,00

 

Pokud si letos chystáte veselý halloweenský kostým, zombie čočky asi pro vás nebudou to pravé.


 

Jaký je rozdíl mezi White Zombie a WhiteOut čočkami?

Oboje čočky pochází z řady ColourVUE Crazy Lens. Jsou dokonalým doplňkem na Halloween a skutečným tahákem na každou Halloweenskou party. Zombie, duchové, kostlivci – tyhle všechny kostýmy vypadají ještě lépe s bílými čočkami.

Čočky White Zombie jsou opravdovým halloweenském bestsellerem, ale čočky WhiteOut jsou také velmi populární. A sice proto, že jsou mnohem diskrétnější, než jejich White Zombie příbuzný, jelikož černá linka na vnějším okraji duhovky chybí. Díky tomu budou čočky WhiteOut děsivě krásnou alternativou. .
 

Jsou nějaké další zombie čočky?

Ano! A máme jich mnoho. Prohlédněte si je všechny!
 

Jak dlouho můžu zombie čočky nosit?

 

Jejich unikátní technologie garantuje propustnost kyslíku a bezpečí při jejich nošení tím, že vrstva s barvou je „uzamčena“ ve spodní vrstvě čočky. Díky tomu můžete nosit zombie čočky opravdu dlouho.

 

Jen se ujistěte, že jste si čočky nasadili ještě před odchodem na večírek. Potom je můžete mít celou noc bez problémů. Hlavně si nezapomeňte čočky před spaním zase vyjmout nebo si přečtěte co se stane, když usnete v čočkách.
 

Pokud s čočkami nemáte zkušenosti, můžete si přečíst vše o kontaktních čočkách 

Poznámka:
 
  • Vždy aplikujte čočky předtím, než se začnete líčit a vyjměte je z očí dřív, než se budete odličovat.
  • Čočky vyjměte z oka ihned, jak pocítíte, že vás v očích dráždí, nejsou pohodlné nebo vás bolí.
  • Pokud je zapomente z očí vyjmout a usnete s nimi nebo dojde k podráždění vašich očí, obraťte se co nejdříve na vašeho očního lékaře.

Jak použít zombie kontaktní čočky?

 

Pokud běžně nosíte kontaktní čočky, budete vědět jak zacházet i s těmito. Pokud ne, níž nabízíme stručný návod: 

 

Postupujte podle těchto 5 kroků:

  1. Umyjte si ruce: je důležité, aby nečistoty z rukou nepronikly k čočkám, do roztoku v pouzdře nebo vašeho oka.
  2. Nesplěťte si pravé a levé oko: Některé čočky jsou zvlášť pro pravé a zvlášť pro levé oko, pozorně zkontrolujte jejich balení, pomůže vám i pouzdro na čočky, které má dva odlišné uzávěry – jeden pro levé a jeden pro pravé oko.
  3. Zacházejte s čočkami opatrně: Položte si čočku na bříško ukazováčku a ujistěte se, že je ve správné poloze – měla by být zaoblená směrem nahoru jako ve tvaru misky. Jakmile čočku očistíte trochou roztoku, můžete jí vložit do oka.
  4. Jemně a opatrně vložte čočku do oka: Držte čočku na prstě jedné ruky a druhou rukou si přidržte oční víčko otevřené. Potom umístěte čočku na povrch vašeho oka. To samé zopakujte s druhým okem.
  5. Mrkněte – a máte hotovo! Několikrtá zamrkejte a ujistěte se, že čočka sedí v oku pohodlně. Nesedí? Nevadí. Jednoduše jí vyjměte, očistěte víceúčelovým roztokem a znovu vložte do oka. Navíc můžete použít oční kapky.

Máte další otázky? Přečtěte si si našeho Průvodce kontaktními čočkami zde
 

Má bílá barva zombie čoček vliv na to, jak vidím?

Mnoho z našich zákazníků se ptá, zda barevné čočky mají vliv na barvu obrazu, který vidíme. Někteří se i ptají, zda vidíme bíle, když máme bílé čočky

Odpověď je, že ne. Neuvidíte bíle, pokud budete nosit White Zombie nebo WhiteOut čočky. Nicméně, některé bláznivé čočky nějaký vliv na naše vidění mít mohou a proto důrazně nedoporučujeme sedat za volant, pokud je máte nasazené.
 

A konečně, které kostýmy se nejvíce hodí k zombie čočkám?

 

Samozřejmě, všechny bílé čočky, zejména White Zombie a WhiteOut, se dokonale hodí k jakémukoliv zombie kostýmu. Nejpopulárnější zombie jsou ty z televizní série The Walking Dead.

 

Walking Dead

Tohle potřebujete abyste vypadali jako zombie z Walking Dead:

Nejprve nasaďte kontaktní čočky. Potom naneste na kůži šedou barvu, přidejte stříknutí červenou barvou, která nahradí krev a naneste černý makeup kolem očí a na ústa.

Oblečte potrhané obnošené tričko a správně děsivá zábava může začít!

Čtěte dále: